Przepis i sposób przygotowania na: Obiad na lato.
Ryby osączyć, oprószyć mąką i usmażyć.Podawać z ryżem na sypko, kalafiorem i brokułem polanymi sosem czosnkowym.Posypać obficie koperkiem.
Idealny obiad na upały,lekki, zdrowy i smaczny.
sok z cytyny | do smaku |
sól, pieprz | do smaku |
brokuła | 0,5 kg |
sos czosnkowy | do smaku |
koperku | 1/2 pęczka |
natki pieptruszki | 2 gałązki |
olej | |
łosoś | 5 stek |
kalafior | 0,5 kg |
ryż | (ugotowany na sypko) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: