Sposób przygotowania

Do garnka z osolon? wod? wrzucamy w?oszczyzn?, ziemniaki i kie?bas? pokrojon? w kostk?. Gdy woda si? zagotuje wrzucamy kostk? roso?ow? i troch? kucharka. Gdy ziemniaki b?d? ju? mi?kkie dodajemy op?uczon? kapust?. Przyprawiamy do smaku pieprzem i chwil? gotujemy a? kapusta b?dzie mi?kka. Na koniec zabielamy zup? ?mietan?.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam taką zupę
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fantastyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !