Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty i rzodkiewek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula czerwona 1 szt
?mietana 2 ?y?ki
sól do smaku
pieprz do smaku
majonez 2 ?y?ki
rzodkiewka 1 pęczek
kapusta czerwona 1/2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty i rzodkiewek

Kapust? cienko szatkujemy, cebul? i rzodkiewki kroimy w cienkie paski. ?mietan? ??czymy z majonezem. Dodajemy do warzyw i doprawiamy do smaku sol? i pieprzem. Ca?o?? mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 30.05.2013 01:25
też tak robię
Halina14 12.04.2013 08:42
prosta i smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak