Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty bia?ej, rzodkiewek, i pomidora

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pomidor 2 szt
?mietana 3 ?y?ki
sól do smaku
pieprz do smaku
szczypiorek usiekany 2 ?y?ki
rzodkiewka 1 pęczek
kapusta biała po?owa ma?ej g?ówki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty bia?ej, rzodkiewek, i pomidora

Kapust? kroimy w paseczki, rzodkiewk? w plasterki a pomidora w kostk?. Wrzucamy do miski, przyprawiamy sol? i pieprzem do smaku i dodajemy ?mietan? i szczypiorek. Ca?o?? mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 30.05.2013 01:25
też taką robię
Halina14 27.04.2013 08:20
uwielbiam takie sałatki
Marta1986 24.06.2012 11:20
mniam
fictor123 27.05.2012 20:50
smaczna
wazka 11.02.2012 08:16
pyszne
Reda 07.02.2012 08:45
superowo
Reda 07.02.2012 08:45
superowo
treonina 30.01.2012 18:03
bardzo lubi? takie surówki! wypróbuj?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak