Sposób przygotowania

Ziemniaki obra?, ugotowa? do mi?kko?ci, zmieli?. Cebul? pokroi? w kostk?, podsma?y? na oleju, doda? do ziemniaków. Doda? majeranek, jajko, sól i pieprz, wymiesza?. Z masy uformowa? wa?ek o ?rednicy ok.5 cm, kroi? w plastry ok.2 cm. Ka?dy plaster obtoczy? w bu?ce tartej i usma?y? na oleju na z?oto z obu stron.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    ciekawie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    ciekawy przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    ciekawy pomysł :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Z pewnością są bardzo smaczne.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    warto spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    bardzo je lubie, ostatnio robilam nawet... dobre i fajne gdy sie nie ma za wiele w domu:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    czasem robię do surówek na obiad...
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    robię takie, smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !