Sposób przygotowania

Makaron ugotowa? wg przepisu na opakowaniu. Odcedzi?. Broku?y podzieli? na ró?yczki, oczy?ci?, a nast?pnie gotowa? do mi?kko?ci w wodzie z dodatkiem soli. Wyci?gn??, cz??? rozgnie?? widelcem, a cz??? zostawi? w ca?o?ci. Mas?o roztopi? na patelni, a nast?pnie zeszkli? na nim cebul?. Do?o?y? op?ukane i starte na tarce o du?ych oczkach pieczarki. Podsma?y? i doprawi?. Wszystkie sk?adniki po??czy? ze sob?, dodaj?c tak?e ró?yczki broku?u w ca?o?ci. Przyprawi? do smaku, podzieli? na porcje.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !