Sposób przygotowania

Bia?ka oddzieli? od ?ó?tek i ubi? na sztywn? pian?. Nast?pnie doda? cukier, ?ó?tka oraz m?ki, cukier wanilinowy i proszek do pieczenia. Doda? majonez. 2/3 ciasta przela? do posmarowanej t?uszczem i posypanej bu?k? tart? formy. Do reszty doda? kaw? rozpuszczaln?, dok?adnie wymiesza? i równie? wla? do formy. Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni C ok. 45 minut. Gdy ciasto ostygnie, posypa? cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyśmienita
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyśmienita

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !