Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta makrelowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórki konserwowe 3
jajko 2
koncentrat pomidorowy 2 ?y?ki
keczup 1 ?y?ka
oliwa 1 ?y?ka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta makrelowa

Makrel? obra? ze skóry i usun?? o?ci. Ryb? dok?adnie rozdrobni? palcami, tworz?c jednolit? mas?. Jajka ugotowa?, a nast?pnie pokroi? w kostk? i doda? do ryby. Ogórki oraz cebul? równie? pokroi?. Wszystkie sk?adniki po??czy?. Ca?o?? dok?adnie wymiesza?. Przyprawi? do smaku sol? i pieprzem. Past? mo?na podawa? na pieczywie chrupkim, do kanapek lub na waflach ry?owych.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak