Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szasz?yki z pol?dwicy, sera i pieczarek

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pol?dwica wo?owa 300 gram
w?tróbka ciel?ca 100 gram
szynka w?dzona 100 gram
pieczarki 200 gram
ser ementaler 150 gram
sól
cebula biała 2 szt
Papryka ostra mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Szasz?yki z pol?dwicy, sera i pieczarek

W?tróbk? i pol?dwic? umy? i osuszy?, pol?dwice pokroi? w kostk? 2x2
cm, a w?tróbk? w paski (szeroko?? ok. 1 cm), szynk? pokroi? w paski,
cebul? w grube plastry, pieczarki oczy?ci? i pokroi? w plasterki, ser
pokroi? w du?? kostk?. Wszystkie sk?adniki wymiesza? i doprawi? sol?,
papryk?, majerankiem i kolorowym pieprzem.
Wszystkie sk?adniki nadziewamy na przemian na patyczek do szasz?yków i
opiekamy na ruszcie przez oko?o 10-15 minut co jaki? czas obracaj?c i
polewaj?c t?uszczem. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 21.07.2012 05:17
fajne, fajne..
Anna152 23.04.2012 13:19
super
Dorian 22.03.2012 08:22
super
Aneta41 09.03.2012 14:12
idealne połączenie
Angelika10 04.02.2012 00:49
pyszne
Dorota59 03.02.2012 20:02
wyborne szaszłyczki
Kuchareczka2 01.02.2012 10:57
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak