Sposób przygotowania

Kielbase kroimy w plasterki i podsmazamy na oleju. Dodajemy warzywa , sol i pieprz do smaku i dusimy pod przykryciem az beda miekkie. Dodajemy szczypiorek i natke i dusimy jeszcze 5 minut. . SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pomysłowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pomysłowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam,
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !