Sposób przygotowania

?elatyn? moczymy w 1\4 szklanki zimnej wody , gdy nap?cznieje dodajemy 1\4 szklanki wody wrz?cej i to musimy dok?adnie wymiesza? , aby ca?kowicie si? rozpu?ci?a. Czekolad? rozpuszczamy w k?pieli wodnej , jajka ubijamy na parze , dodajemy czekolad? oraz ?elatyn? , za? ?mietan? ubijamy mikserem na sztywno wraz z cukrem pudrem , do sera dodajemy mas? jajeczn? oraz pian? z bia?ek , ser oczywi?cie 3 krotnie zmielony . Ca?o?? wymiesza? . rem sch?adzamy a potem umieszczamy w lodówce na pó? godziny a? masa zg?stnieje , w tym czasie obieramy mandarynki i dzielimy na cz?stki, mandarynki uk?adamy na tym serniku , zalewamy galaretk? dowoln? i ponownie wk?adamy ju? na d?u?ej do lodówki.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !