Sposób przygotowania

Krem; Na mleku ugotowa? budy? z cukrem i ostudzi?.Utrze? margaryn? i dodawa? ma?ymi porcjami zimny budy?. Uciera? do uzyskania jednolitego i g?adkiego kremu.
Bita ?mietana;zimn? kremówk? ubi? na sztywno z cukrem pudrem doda? namoczon? i rozpuszczon? w letniej wodzie ?elatyn? i razem ubi?.
U?o?y? na blaszce warstw? herbatników,krem budyniowy,warstwa herbatników ,bita ?mietana i na górze obsypa? czekoladow? posypk?.Ciasto przed podaniem powinno by? sch?odzone.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Lubie bardzo takie ciasta:)
  • 2
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    te? lubi?, ja robie dodatkowo z masa krówkow? :)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Skrzy z kominka ogień w dali a ja czytam przepis ali......świetne ciasto do zrobienia z herbatników bez pieczenia.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    świene
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    lubię takie ciasta
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota- dodane do mojej księgi przepisów
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Jedno z lepszych ciast i przede wszystkim można je szybko zrobić
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Nie znam tego cista, a zapowiada się smaczne i szybkie do zrobienia, bo bez pieczenia.
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pychotka!!!
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    wody ma byc do rozpuszczenia tej żelatyny??
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    Ile wody :) przepraszam za pomyłke
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    70-80 ml wody

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !