Sposób przygotowania

Marchew i seler obra? i zetrze? na tarce o du?ych oczkach. Cebul? bardzo drobno posieka?. P?atki owsiane zala? wrz?c? wod? i pozostawi? na 15 minut aby nap?cznia?y. Marchew, seler i cebul? doda? do p?atków, przyprawi? do smaku sol? i pieprzem, wymiesza?. ?y?k? nak?ada? porcje ciasta na rozgrzany t?uszcz. Sma?y? z oby stron na z?oty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawa propozycja
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Zapowiadają się bardzo apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Zapowiadają się bardzo apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !