Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Placuszki marchewkowo-selerowe

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler 25 dag
marchewki 20 dag
cebula 1 szt
p?atki owsiane 1 szkl
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Placuszki marchewkowo-selerowe

Marchew i seler obra? i zetrze? na tarce o du?ych oczkach. Cebul? bardzo drobno posieka?. P?atki owsiane zala? wrz?c? wod? i pozostawi? na 15 minut aby nap?cznia?y. Marchew, seler i cebul? doda? do p?atków, przyprawi? do smaku sol? i pieprzem, wymiesza?. ?y?k? nak?ada? porcje ciasta na rozgrzany t?uszcz. Sma?y? z oby stron na z?oty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 04.11.2012 23:13
Zapowiadają się bardzo apetycznie
IlonaAlbertos 04.11.2012 23:13
Zapowiadają się bardzo apetycznie
olkaaa 13.10.2012 17:04
ciekawa propozycja
Seba 18.09.2012 12:52
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak