Sposób przygotowania

Mi?so z kaczki i wo?owin? myjemy, dzielimy na porcje, przek?adamy do garnka i zalewamy zimn? wod?. Dodajemy przyprawy i gotujemy, po 20 minutach dodajemy warzywa. Doprowadzamy do wrzenia, nast?pnie zmniejszamy ogie? i gotujemy dalej. Gdy tylko pojawi si? "szumowina" zdejmujemy j? ?y?k? cedzakow?. Pod koniec gotowania doprawiamy roso?ek do smaku sol?, pieprzem warzywkiem. Podajemy z drobno posiekan? natk? pietruszki.

Komentarze

  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    mój ulubiony
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wolę z kury..
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    już czuję ten sam i aromat :)
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    uwielbiam domowy rosłół
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Lubię rosół z kaczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !