Sposób przygotowania

Fasole zalewamy zimna woda i odstawiamy na ca?a noc by nawilg?a. rano odlewamy wod?, wlewamy swie?? i gotujemy fasole do miekko?ci uwazaj?c by sie nie rozotowa?a - przelewamy zimn? wod? i odcedzamy. Sa?at? rozrywamy na mniejsze kawa?ki. ogórka oraz pomidora kroimy w kostke, szczypiorek drobno siekamy i dodajemy do sa?ate. na koniec dodajemy ugotowana fasolke, ca?o?? mieszamy z jogurtem i doprawiamy do smaku pieprzem i sola.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    z reguły dodaję fasolę z puszki. Gotowaną tez muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    erym

    smaczny pomysl

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !