Sposób przygotowania

Pieczarki i pomidory dok?adnie umy? pod bie??c? wod?, po czym pokroi? w plasterki. Ciabatt? pokroi? na grube kromki. U?o?y? w wysmarowanej olejem formie do zapiekania, po czym u?o?y? warstw? pieczarek i pomidorów. Do ?mietany doda? starty ser i jajka. Nast?pnie doprawi? do smaku sol? i pieprzem. Wrzuci? po?ow? posiekanej natki pietruszki. Ca?o?? wymiesza?. Przygotowany sos wyla? na warzywa. Posypa? orzechami. Piekarnik rozgrza? do temp. 180 stopni C. Ca?o?? zapieka? 20 minut. Przed podaniem zapiekank? oprószy? reszt? posiekanej natki pietruszki. Najlepiej serwowa? na gor?co z sosem czosnkowym.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !