Sposób przygotowania

Grzyby oczyszczamy, op?ukujemy i kroimy. Cebule obieramy, kroimy w piórka. Papryk? myjemy, oczyszczamy z gniazd nasiennych i kroimy w paseczki. Pomidory obieramy ze skórki i kroimy w kostk?. Grzyby obgotowujemy w osolonym wrz?tku i ods?czamy a nast?pnie podsma?amy na ma?le. Dodajemy keczup i pomidory, oprószamy sol? i pieprzem. Przykrywamy i dusimy ok. 15 min. Pod koniec duszenia zdejmujemy pokrywk? by wyparowa?a wi?kszo?? p?ynu. Papryk? i cebul? blanszujemy w osolonym wrz?tku, ods?czamy i studzimy a nast?pnie mieszamy z grzybami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    fajna sałatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !