Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

FARSZ DO PIEROGÓW

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

podgrzybki 100 gram
sól 1/2 ?y?eczki
kapusta kiszona 1 kg
cebula 3 sztuki
bu?ka tarta 1 ?y?ka
przyprawa uniwersalna 1 ?y?eczka
Pieprz czarny mielony Prymat 1/4 ?y?eczki

Przepis i sposób przygotowania na: FARSZ DO PIEROGÓW

Cebul? pokroi? w kostk? i podsma?y? na patelni. Podgrzybki umy? i ugotowa?. Nast?pnie doda? do cebuli i sma?y? na patelni, na koniec doprawi? Veget?. Kapust? wycisn?? z nadmiaru soku i drobno poszatkowa?, a nast?pnie po??czy? z cebul? i podgrzybkami. Doprawi? sol? i pieprzem, doda? bu?k? tart?, po czym ca?o?? wymiesza?.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota59 20.01.2014 12:03
mniam, właśnie dzisiaj robię takie pierożki
Granita 29.11.2013 09:21
przydatny przepis
IwonaKa 06.09.2013 00:08
świetne,lubię pierogi z takim nadzieniem
Krystyna32 19.01.2013 07:43
extra
Łukasz15 11.12.2012 15:21
Bardzo dobry
pacpaw 16.09.2012 00:40
dobry farsz to podstawa pierogów
smile 01.07.2012 23:09
pychota
kate.500 30.04.2012 10:41
pycha
tomosatomos 08.04.2012 17:56
fajne
andzia123 04.04.2012 08:17
super
motyl 28.03.2012 19:57
smaczny
Ania67 28.03.2012 16:23
mniaaam
Grazyna0211 28.03.2012 10:11
smaczny
Seba 21.03.2012 09:55
pycha
fictor123 20.03.2012 07:51
super
fictor123 20.03.2012 07:51
super
Dorian 18.03.2012 10:21
smaczna
kupiska 17.03.2012 15:17
ja zawsze staram się zrobić więcej i zamrażam... ale smaczny jest z każdymi grzybkami:)
Kas2 06.03.2012 09:54
kapusta i grzyby - zdecydowanie mój ulubiony
cooleczka 29.02.2012 19:17
smaczny
zuzanna_z 25.02.2012 12:45
mniam
parysek10 10.02.2012 20:37
Uwielbiam farsz do pierogów nawet bez pierogów :)
matii6 10.02.2012 18:28
pyszny ,kapusta z grzybkami mój ulubiony
RenataZ-et 06.02.2012 19:05
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak