Składniki:
kapusta czerwona | 1/2 szt |
cebula | 2 szt |
wo?owina b/k | 250 g |
z?bek czosnku | 1 szt |
jab?ko | 1 szt |
mas?o | 1 ?y?ka |
ziemniaki | 2 szt |
cukier | 1 ?y?eczka |
pieprz | 1/2 ?yzeczki |
li?? laurowy | 1 szt |
sól | do smaku |
kapusta czerwona | 1/2 szt |
cebula | 2 szt |
wo?owina b/k | 250 g |
z?bek czosnku | 1 szt |
jab?ko | 1 szt |
mas?o | 1 ?y?ka |
ziemniaki | 2 szt |
cukier | 1 ?y?eczka |
pieprz | 1/2 ?yzeczki |
li?? laurowy | 1 szt |
sól | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: