Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Ostrygi szorujemy z zewn?trz. Otwieramy, delikatnie podwa?amy "mi?sko" i wyk?adamy muszle z owocem na blaszce


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    freekate

    proste i wygl?da smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    ciekawe, jeszcze nigdy nie jad?am ostryg
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    szybki i prosty pomysł na ostrygi. Jak będę miał je w zasięgu ręki najpierw zrobię tak
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    jak rozpoznać czy ostrygi są świeże?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aga20

    Przede wszystkim muszą być zamknięte;) a po otwarciu mają pachnąć słoną wodą, jakby dopiero były wyjęte z morza;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !