Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Kotlety wybijam, a nast?pnie przyprawiam: sol?, pieprzem i s?odk? papryk? i odstawiam do lodówki na 2 godziny. Kotlety maczam w roztrzepanym jajku, a nast?pnie w bu?ce tartej.


Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    kotlecik :P mmmm pycha :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    pychota
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    pyszny tradycyjny schabowy:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    tradycyjny i najlepszy
  • 1
    original
    Opublikowano

    anula250

    Tradycyjnie, ale za to jak smacznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    smaczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    tradycja polskiej kuchni, bo przecież kiedyś niedzielny obiad nie mógł się obejść bez rosołu i .... kotleta schabowego...
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    pyszny :)
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    konktetny kotlet to podstawa dobrego obiadu dla faceta
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    niezle miesko
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    lubię schabowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    najlepszy wsrod kotletów:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gabi162825

    pycha
  • 3
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    tradycyjny i smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    uwielbiam :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    lubię kotleciki takie
  • 2
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Tradycyjny najlepszy :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    tradycyjne i smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    super schabowy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !