Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PIEROGI Z KAPUST? I GRZYBAMI

2.0
(3)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

m?ka 1 kg
farsz z kapusty i grzybów 500 gram
olej 2 ?y?ki
?ó?tko 1 sztuka
sól 1 ?y?eczka
woda 1 (ciepła)

Przepis i sposób przygotowania na: PIEROGI Z KAPUST? I GRZYBAMI

Kroki postępowania

1
M?k? po??czy? z odrobin? ciep?ej wody i zagniataj?c ciasto dodawa? reszt? wody.
Krok 1 - PIEROGI Z KAPUST? I GRZYBAMI foto
2
Nast?pnie doda? ?ó?tko i ca?o?? zagnie?? w kul?.
Krok 2 - PIEROGI Z KAPUST? I GRZYBAMI foto
3
Ciasto rozwa?kowa? i wycina? szklank? kó?ka.
Na ka?dym kó?ku na?o?y? ?y?eczk? farszu, po czym zlepi? brzegi.
Krok 3 - PIEROGI Z KAPUST? I GRZYBAMI foto
4
Pierogi gotowa? w wodzie z olejem i sol? do momentu, a? wyp?yn? na powierzchni?.
Krok 4 - PIEROGI Z KAPUST? I GRZYBAMI foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorotka0000025 15.11.2013 17:27
fajny pomysl
romanrafal
romanrafal 11.11.2013 08:42
bardzo bardzo dobre,bardzo lubię
caralajna 21.09.2013 07:26
smaczne pierogi
kate.500 20.09.2013 21:48
pyszne pierogi
Katarzyna59 13.06.2013 07:35
bardzo smaczne
SmacznaPyza 02.01.2013 18:13
farsz jakiś kupny, gotowy? bo nie widzę przepisu ani składników....
Dorota37 25.12.2012 19:01
super
IKrakowianka 20.11.2012 16:14
pyszne
Łukasz15 05.07.2012 09:18
Smaczne
IZABELA29 10.05.2012 07:45
uwielbiam
zuzanna_z 29.04.2012 16:52
moje ulubione
Anna152 27.04.2012 17:00
uwielbiam je, a jeszcze lepiej smakują odsmażane! Polecam.
Renia1 03.04.2012 17:15
pycha
anula250 13.03.2012 10:03
bardzo lubię :)
zdzislawa2 29.02.2012 12:29
uwielbiam :)
Ada-Gaba 08.02.2012 06:22
bardzo dobre
RenataZ-et 01.02.2012 20:23
uwielbiam takie pierogi :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak