Sposób przygotowania

?ó?tka, cukier waniliowy, proszek do pieczenia, m?k?, po?ow? cukru, po?ow? mas?a i ?mietan? zmiksowa? mikserem, a? do uzyskania jednolitej konsystencji. Przela? do formy, po czym piec w temperaturze 220 C przez oko?o 20 minut. Po czym wyj?? ciasto doda? na wierzch mas? i p?atki migda?ów, po czym piec przez kolejne 10 minut.

Mas? wykona? nast?puj?co:
Po?ow? cukru, po?ow? mas?a, miód i mleko umie?ci? w rondlu i podgrzewaj?c po??czy? w mas?. Po ostygni?ciu doda? cukier waniliowy.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    musi być pyszny :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    anula250

    Pyszności :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 5
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    słodkie i pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kupiska

    można dodać jeszcze dodać olejki migdałowe... słodkie ciasto w sam raz do capucino
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    b.fajny przepis
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    piotr20091991@wp.pl

    bardzo dobre naprawde
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    tomosatomos

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię migały ,więc takie ciasto będzie mi smakowało
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszny!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszny placek
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Lubię takie ciacha :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !