Przepis i sposób przygotowania na: MIGDA?OWIEC
Mas? wykona? nast?puj?co:
Po?ow? cukru, po?ow? mas?a, miód i mleko umie?ci? w rondlu i podgrzewaj?c po??czy? w mas?. Po ostygni?ciu doda? cukier waniliowy.
?ó?tko | 2 sztuki |
?mietana 18 proc | 2 ?y?ki |
proszek do pieczenia | 1,5 ?y?eczki |
mas?o | 1 kostka |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
p?atki migda?ów | 2 opakowania |
m?ka | 1,5 szklanki |
miód | 1,5 ?y?ki |
cukier | 1 szklanka |
mleko | 100 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: