Sposób przygotowania

Cebul?, marchewki zala? wod? doda? sól, pieprz, ziele angielskie 1 kawa?ek karpia i gotowa? na wolnym ogniu nast?pnie zla? wod? i doda? do namoczonej uprzednio w mleku bu?ki. Do farszu doda? jajko, pietruszk?, migda?y, rodzynki, sok z cytryny i wszystko podsma?y?. Nast?pnie wype?nia? farszem usma?one dzwonka karpia.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo fajny pomysł na potrawę z ryby
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    anula250

    Bardzo fajny przepis :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    kupiska

    Można wypróbować przepis na obiad...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    zjadłbym z miłą chęcią takiego karpika
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    tomosatomos

    mniam
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    sara1

    uwielbiam karpia pod każdą postacią
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pycha
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Przepis na czasie - fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ciekawy przepis.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    lubię karpia
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    pewnie jest bardzo dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    karpia uwielbiam,faszerowanego jeszcze nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !