Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KARP FASZEROWANY

2.0
(2)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mleko 100 ml
cebula 1 sztuka
jajko 1 sztuka
marchew 1 sztuka
natka pietruszki 1 sztuka
sól 1/2 ?y?eczki
migda?y p?atki 2 ?y?ki
cytryna 1/4 sztuki
ziele angielskie 6 sztuk
rodzynki 3 ?y?ki
bu?ka pszenna 1 sztuka
Pieprz czarny mielony Prymat 1/4 ?y?eczki
karpia dzwonka 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: KARP FASZEROWANY

Cebul?, marchewki zala? wod? doda? sól, pieprz, ziele angielskie 1 kawa?ek karpia i gotowa? na wolnym ogniu nast?pnie zla? wod? i doda? do namoczonej uprzednio w mleku bu?ki. Do farszu doda? jajko, pietruszk?, migda?y, rodzynki, sok z cytryny i wszystko podsma?y?. Nast?pnie wype?nia? farszem usma?one dzwonka karpia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaKa 24.10.2013 00:04
karpia uwielbiam,faszerowanego jeszcze nie jadłam
Pietruszka 03.09.2013 10:35
pewnie jest bardzo dobry
Krystyna32 22.03.2013 17:47
lubię karpia
ben-ka 25.02.2013 09:54
ciekawy przepis.
misia53 10.12.2012 13:29
Przepis na czasie - fajny
Marta1986 10.06.2012 13:37
pycha
sara1 12.05.2012 11:17
uwielbiam karpia pod każdą postacią
Katarzyna59 08.05.2012 09:22
super
tomosatomos 08.04.2012 18:14
mniam
Natalia40 07.04.2012 12:48
zjadłbym z miłą chęcią takiego karpika
Ania67 07.04.2012 09:19
extra
motyl 29.03.2012 10:08
extra
fictor123 21.03.2012 09:06
super
kupiska 20.03.2012 11:58
Można wypróbować przepis na obiad...
calliope 08.03.2012 09:25
ekstra
zuzanna_z 25.02.2012 12:44
pycha
anula250 23.02.2012 09:19
Bardzo fajny przepis :)
kamyk 11.02.2012 21:48
pyszny
RenataZ-et 06.02.2012 19:05
bardzo fajny pomysł na potrawę z ryby
Motorek 05.02.2012 00:44
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak