Sposób przygotowania

Pieczarki oczy?ci?, razem z obranymi cebulami pokroi? w drobn? kostk?. Cebul? podsma?y? na oleju, doda? pieczarki, doprawi? sol? oraz pieprzem, poddusi?. Schab umy?, osuszy? i przekroi? wzd?u? na pó? ostrym no?em. P?aty mi?sa rozbi? t?uczkiem, po czym oprószy? sol? kuchenn? i czosnkow?, pieprzem, chili i bazyli?. Na mi?sie u?o?y? plastry salami i sera oraz usma?ony farsz pieczarkowo-cebulowy. P?aty mi?sne ciasto zwin??, tworz?c 2 rolady. Obwi?za? je ciasno nici? kuchenn?. Rolady u?o?y? w brytfannie posmarowanej cienk? warstw? oleju i piec 1 godzin? w temp. 200 stopni C. Mo?na podawa? na ciep?o i na zimno.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !