Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulaszowa zupa Ani

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wieprzowina 40 dag
cebula 3 sztuki
pomidory 1 puszka
wo?owina 20 dag
papryka zielona 1/2 sztuka
sól
pieprz
olej 2 ?y?ki
marchew 2 sztuki
?mietana 1/8 l
bulion warzywny 1 l
Papryka ostra mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Gulaszowa zupa Ani

Mi?so kroimy w kostk?, cebul? siekamy i ca?o?? podsma?amy na t?uszczu. Marchew kroimy w plasterki, papryk? w paseczki. Dodajemy do mi?sa. Kiedy warzywa b?d? mi?kkie dodajemy pomidory. Doprawiamy do smaku, zalewamy bulionem, zagotowujemy, zaprawiamy ?mietan?.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak