Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pychotka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 4 szt
proszek do pieczenia 3 ?y?eczki
cukier waniliowy 1 opakowanie
m?ka 5 ?y?ek
cukier 3 ?y?ki
wiórki kokosowe
krem do karpatki 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Pychotka

Bia?ka ubijamy na sztywno. Poma?u dodajemy pozosta?e sk?adniki i delikatnie mieszamy. Ciasto wylewamy na blach? i pieczemy w rozgrzanym piekarniku ok 30 min. Przygotowujemy krem karpatka wed?ug przepisu podanego na opakowaniu. Przygotowan? mas? wyk?adamy na upieczony biszkopt a na wierzch posypujemy wiórkami kokosowymi.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marta1986 12.07.2012 18:41
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak