Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filet smazony

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet rybny 3 szt
jajko 1 szt
wiórki kokosowe 1 ?y?ka
ser żółty starty 1 ?y?ka
Bułka tarta klasyczna Prymat 3-4 ?y?ka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Filet smazony

Filety kroimy na dowolne kawalki i posypujemy sola i pieprzem. Bulke mieszamy z wiórkami i srem. Filety maczamy w roztrzepanym jajku i obtaczamy w panierce. Smazymy na malym ogniu z obu stron. SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewaa 29.05.2012 17:20
pycha:)
irenka 02.04.2012 16:22
smaczny filecik
Łukasz15 06.03.2012 09:28
mniam
babcia
babcia 28.02.2012 16:46
apetyczne te fileciki
babcia
babcia 28.02.2012 16:46
apetyczne te fileciki
romanrafal
romanrafal 28.02.2012 15:40
pyszne
Elżbieta17 19.02.2012 23:06
pycha:)
Katarzyna/kate1980 31.01.2012 21:43
superowy
Mati13 28.01.2012 16:37
taki jest najlepszy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak