Sposób przygotowania

Filety kroimy na dowolne kawalki i posypujemy sola i pieprzem. Bulke mieszamy z wiórkami i srem. Filety maczamy w roztrzepanym jajku i obtaczamy w panierce. Smazymy na malym ogniu z obu stron. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    taki jest najlepszy
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    superowy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pycha:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczne te fileciki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczne te fileciki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    smaczny filecik
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pycha:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !