Sposób przygotowania

?óltka utrzyj z cukrem oraz 4 ?yzkami letniej wody. do masy dodaj oba rodzaje maki,proszek do pieczenia oraz ubit? pian? z bia?ek. ciasto prze?ó? do tortownicy i piecz 40 minut.biszkopt ostud? i przekrój na 3 cz??ci. ka?dy z nich skrop sokiem pomara?czowym. czeresnie wydryluj.kremówk? ubij z torebk? cukru waniliowego,pod koniec dodaj ?elatyn?.kr??ki biszkopta posmaruj kremówk?,z?ó? razem lekko doci?nij. na wierzch u?ó? wi?nie i zalej wszystko t??ej?ca galaretk?

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    nie na czasie, niestety....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !