Sposób przygotowania

P?otki oczy?ci? , usun?? oczy , umy? i osuszy? . Posypa? sol? i pieprzem , tak?e w ?rodku . Skropi? sokiem z cytryny . Czosnek obra? i zmia?d?y? , a nast?pnie natrze? nim ryby . Do wn?trza ryb w?o?y? po 1 ga??zce tymianku . Olej rozgrza? na patelni i sma?y? p?otki po obu stronach . Musztard? wymiesza? ze ?mietan? i wla? na patelni? . Po 3 minutach wyj?? ryb? i pola? j? sosem .

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kriko

    suuuperrr!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pycha
  • 3
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    bajka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !