Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

selery zapiekane z ziemniakami i bryndz?

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

seler 700 g
ziemniaki 700 g
margaryna 100 g
bryndza 300 g
mleko 2 szkl.
jaja 5 szt
papryka 1 ?y?eczka
natka pietruszki 1 ?y?ka
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: selery zapiekane z ziemniakami i bryndz?

Selery i ziemniaki ugotowa? do mi?kko?ci, ostudzi?, obra? i pokroi? w plasterki. Do posmarowanego t?uszczem naczynia ?aroodpornego w?o?y? na przemian selery i ziemniaki, zala? bryndz? wymieszan? z jajkami, mlekiem i papryk?. Piec w 180st. ok 20 minut. Podawa? posypane pietruszk?.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 17.06.2012 11:07
Pycha.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak