Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolka szparagowa duszona z ciel?cin?

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 800 g
cebula 3 szt
ciel?cina b/k 500 g
m?ka 2 ?y?ki
oliwa 100 g
z?bki czosnku 3 szt
koncentrat pomidorowy 2 ?y?ki
papryka 1/2 ?y?eczki
natka pietruszki 1 ?y?ka
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka szparagowa duszona z ciel?cin?

Fasolk? obra? z w?ókien i obci?? ko?cówki. Mi?so posypa? m?k? i zarumieni? na oliwie, doda? posiekan? cebul?, zarumieni?. Prze?o?y? do garnka wraz z t?uszczem, doda? fasol?, dola? 1/2 szklanki wrz?tku, posoli? i dusi? do mi?kko?ci fasolki. Do?o?y? koncentrat, czosnek posiekany, papryk? i podgrza?. M?k? wymiesza? z odrobin? sosu i do?o?y? do garnka, posoli?, zagotowa? i posypa? natk?.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 16.06.2012 12:06
Fasolka szparagowa zawsze jest dobra.
Marzena34 23.04.2012 20:17
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak