Sposób przygotowania

Fasolk? obra? z w?ókien i obci?? ko?cówki. Mi?so posypa? m?k? i zarumieni? na oliwie, doda? posiekan? cebul?, zarumieni?. Prze?o?y? do garnka wraz z t?uszczem, doda? fasol?, dola? 1/2 szklanki wrz?tku, posoli? i dusi? do mi?kko?ci fasolki. Do?o?y? koncentrat, czosnek posiekany, papryk? i podgrza?. M?k? wymiesza? z odrobin? sosu i do?o?y? do garnka, posoli?, zagotowa? i posypa? natk?.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Fasolka szparagowa zawsze jest dobra.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !