Sposób przygotowania

Fasol? obra? z w?ókien, obci?? ko?cówki i przeci?? na pó?. Mi?so podzieli? na 10 kawa?ków, zala? 1/2 l wrz?tku, posoli?, przykry? i gotowa?. Gdy b?dzie mi?kkie doda? fasolk?, plastry cebuli i pokrojone w kostk? ziemniaki. Gdy fasolka b?dzie mi?kka doda? posiekany czosnek, koncentrat, listek i przyprawi?. Wymiesza?, zagotowa? i podawa?.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    W sezonie zawsze jej fasolkę szparagową, ale bez baraniny.
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    ciekawy pomyśł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !