Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kapusta cukrowa z ryb?

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula 2 szt
olej 3 ?y?ki
m?ka 3 ?y?ki
koncentrat pomidorowy 2 ?y?ki
szczupak 500 g
ocet do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: kapusta cukrowa z ryb?

Kapust? poszatkowa?, zala? wrz?tkiem, doda? sól i ?y?eczk? cukru, przykry?, zagotowa?, podnie?? pokrywk? na minut?, by ulecia?y olejki eteryczne, przykry? i gotowa? do mi?kko?ci. Cebul? usma?y?, wymiesza? z 2 ?y?kami zarumienionej m?ki i 8 ?y?kami ostudzonego wywaru z kapusty, zagotowa?. Doda? do kapusty wraz z koncentratem. Ryb? podzieli? na kawa?ki, posoli? i posypa? m?k?, usma?y? i doda? do potrawy. Wymiesza? delikatnie, doprawi? i dusi? ok. 5 minut. Podawa? z ugotowanymi ziemniakami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 15.06.2012 15:49
Nie jadłam.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak