Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszeroan jajka sardynkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jaja 6 sztuk
cebula 1 sztuka
sardynki 4 sztuki
olej 1 ?y?ka
mas?o 2 ?y?ki
?mietana 2 ?y?ki
koperek 3 ?y?ki
sól
pieprz
bu?ka tarta

Przepis i sposób przygotowania na: Faszeroan jajka sardynkami

Jajka gotujemy, nie obieramy. Ostro?nie przekrawamy je na pó?. Wydr??amy ?rodek i siekamy. Cebul? drobno siekamy, dodajemy drobno pokrojon? ryb?, jajka, posiekany koperek, ?mietan? - ca?o?? doprawiamy. Powsta?ym farszem nadziewamy skorupki jajek. Wierzch posypujemy bu?k? tart?. Sma?ymy na ma?le.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak