Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filet z indyka na s?odko

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z indyka 1 szt
?mietana 4 ?y?ki
ser ?ó?ty 20 dag
Przyprawa do indyka i dań z drobiu Prymat
m?ka 3 ?y?ki

Przepis i sposób przygotowania na: Filet z indyka na s?odko

Filet myjemy i kroimy na pó?, Panierujemy w panierce i sma?ymy na do?? du?ej ilo?ci oleju.
Panierka : ser zcieramy na du?ych oczkach , dajemy ?mietan? i m?k?, mieszamy

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jasiek 14.02.2012 15:02
świetny
msmariusz 30.01.2012 20:41
?mietana 30% jest s?odka
agnieszka137 27.01.2012 23:25
te? si? zastanawiam:) ale super!
agunesu 27.01.2012 22:46
dobry pomys? ale co w tym sl?odkiego?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak