Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jab?ka na jarzynk?

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jab?ka 3/4 kg
mas?o 1 ?y?ka
majeranek 1 ?y?eczka

Przepis i sposób przygotowania na: Jab?ka na jarzynk?

Jab?ka obra?,podzieli? na ?wiartki,wyci?? gniazda nasienne.W rondelku roztopi? mas?o,w?o?y? jab?ka,podla? niewielk? ilo?ci? wody,przykry? i pru?y? na niewielkim ogniu az jab?ka zaczn? sie rozpada?.Odkry?,ewentualnie odparowa? nadmiar p?ynu.Doprawi? majerankiem.Znakomite do pieczeni wieprzowej.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak