Sposób przygotowania

Ogórek kiszony kroj? w drobn? kosteczk? i odstawiam do ociekni?cia. Gotowy kupiony tatar wo?owy bardzo dok?adnie mieszam z jajkiem, oliw? smakow? truflow? oraz pieprzem mielonym. Do masy mi?snej jeszcze dorzucam ods?czonego ogórka delikatnie mieszam. Tak przygotowanym tatarem smaruj? bia?e pieczywo. Smacznego.

Komentarze

  • -3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    gotowy tatar? o nie, dzi?kuj?
  • 4
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nie ma za co pyzo (nie)smaczna. i tak raczej bym cie nie poczestowal :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    przysmak mojego m??a
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    a ja lubi? tatara
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    ja te? bardzo lubi?
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    jestem ciekawa smaku tej truflowej oliwy
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ma dość specyficzny i intensywny smak. Zwykle jajka smażone na takiej oliwie nabierają ciekawszego smaku. Sądzę, że nawet w tym przepisie wystarczyła by łyżeczka a nie łyżka takie oliwy :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    jak ktos lubi to wysmienita sprawa. ja odpadam ;P
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Mnie by taka wersja tatara bardzo smakowała :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !