Sposób przygotowania

Ciasto francuskie pokroi? na kwadraty o wielko?ci 7x7 cm. Ka?dy z kwadratów posmarowa? d?emem ?liwkowym pozostawiaj?c suchy 1 cm kraw?dzi z ka?dej strony ciastka. ?liwki umy? i pokroi? w plasterki, a nast?pnie uk?ada? na warstwie d?emu. ?liwki posmarowa? nast?pnie roztopionym mas?em i posypa? rodzynkami i cukrem. Ciastka piec w temperaturze 200 C przez 20 minut.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    pyszny deser :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    anula250

    Pychotka :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    kupiska

    oliwki lubię ale te ciemne uwielbiam,jestem ciekawa tego deseru jak to smakuje z ciastem francuskim...
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wyśmienite
  • 5
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    musi być pyszne !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    bardzo fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajny pomysł na deser
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszna przekaska

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !