Sposób przygotowania

Filety myjemy i osuszamy. Do oleju dajemy kucharek, koper, bazylie i pieprz dok?adnie mieszamy. Przygotowan? marynat? smarujemy filety i odstawiamy na 2 godz. do lodówki. Po tym czasie filety dajemy do m?ki, pó?niej do roztrzepanego jajka i bu?ki tartej. Na patelni rozgrzewamy olej i sma?ymy na nim fileta na rumiano. Na wolnym ogniu, aby kurczak nie by? surowy w ?rodku ok. 8 min z ka?dej strony.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    wygl?da super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    same pyszności w Twojej księdze można znaleść
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne mięsko !
  • 3
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszne mięsko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    mnie też by smakował.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    apetycznie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne to mięcho !
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !