Sposób przygotowania

Bia?ka oddzieli? od ?ó?tek. Nast?pnie ?ó?tka da? do miski i zmiksowa?. Doda? mleko, m?k? i proszek do pieczenia. Miksowa?. Nast?pnie dalej dodawa? olej i szczypt? soli. Utrze? na pulchn? mas?. Bia?ka ubi? na sztywno. Doda? cukry i ubija? do powstania pi?knej piany. Wymiesza? z mas?. Piec w gofrownicy. Podawa? posypane cukrem pudrem lub bit? ?mietan?.

Komentarze

  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    ale bym zjadła, szkoda tylko że nie mam gofrownicy :(
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    pychota

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !