Sposób przygotowania

Fasol? odcedzamy od zalewy ,przelewamy wod? na sicie.
Miksujemy blenderem na papk? .
Dodajemy natk? pietruszki i przyprawiamy do smaku.
Kszta?tujemy kotleciki.
Maczamy w roztrzepanym jajku, a nast?pnie w m?ce.
Sma?ymy do lekkiego zarumienienia z obu stron.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    takich nie robi?am jeszcze.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    superowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    fajne, jestem bardzo ciekawa ich smaku :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Bardzo lubię takie kotleciki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    ciekawe jak smakują takie kotleciki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Ładnie podane, ciekawe jak smakują, muszę spróbować.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    muszę sam spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !