Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kompot z jabłek i porzeczek

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 1-2
czerwone porzeczki 1-2 garście
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: kompot z jabłek i porzeczek

zagotować ok. 3 szklanek wody z cukrem, dodać oczyszczone owoce i ponownie zagotować. dowolnie doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 11.08.2013 08:30
Lubię domowy kompot
Katarzyna/kate1980 11.10.2010 22:32
komentarz do zdjęcia: niestety nie miałam zamrożonych czerwonych porzeczek więc dodałam czarne są ten piękny kolor

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak