Sposób przygotowania

W garnku gotujemy skrzyde?ka z dodatkiem ziela angielskiego i liscia laurowego .Gotujemy ok 15 min .Dodajemy soczewice ,pokrojone ziemniaki i strata na du?ych oczkach marchewk? .Doprawiamy przypraw? uniwersaln? . Na patelni na ma?le podsma?amy posiekan? cebul? ,dodajemy pokrojone w kosteczk? papryk? czerwon? ,i plasterki salami . Sma?ymy ,dodajemy papryki w proszku ,mieszamy .Na patelnie dodajemy nabierk? wywaru z zupy mieszamy i wlewamy zawarto?? patelni do garnka z zup? .Gotujemy nadal ok 10 min . Wyci?gamy mi?sko skubiemy ,obieramy je od ko?ci i dodajemy do zupy . Zaci?gamy ?mietana kwa?n? i dodajemy wyci?ni?ty czosnek .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    wygl?da przepysznie, a te kolory niesamowite :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aneta25

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !