Sposób przygotowania

Kapust? poszatkowa?, a nast?pnie posypa? sol? i odstawi? na 20 minut. Nast?pnie kapust? odcisn?? z soku. Marchew zetrze? na tarce i doda? do kapusty. Nast?pnie doda? fasolk? i pomidorki. Z majonezu, ?mietany, soku z cytryny i cukru sporz?dzi? sos, który po??czy? nale?y z sa?atk?.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo dobra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    dobra
  • 2
    original
    Opublikowano

    anula250

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    takiej jeszcze nie jadłam ale bardzo fajnie się zapowiada
  • 1
    original
    Opublikowano

    kupiska

    Nie jadłam jeszcze nigdy fasolki szparagowej z puszki,warto wypróbować...
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    tomosatomos

    extra
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ciekawi mnie jak smakuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    świetna sałatka
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    podoba mi się,nie jadłam takiej :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszności.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    bardzo fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !