Sposób przygotowania

Ryb? op?uka?, osuszy?, skropi? sokiem z cytryny, posoli? i popieprzy?. Ziemniaki i selery obra?, ziemniaki pokroi? na plasterki, selery zetrze?. Fasolk? obra? z w?ókien, obci?? ko?cówki i pokroi? na 4 cm kawa?ki. Pomidory obra? i pokroi? w kostk?. Cebul? pokroi? w plasterki, usma?y?, doda? seler i fasolk?, dola? troch? wody i dusi? 5 minut mieszaj?c. Po?o?y? warstw? ryby, na ni? ziemniaki, na wierzch pomidory. Posoli?, przykry? i dusi? ok. 20 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    To coś dla mnie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !